Dit is wonen in Nieuw Eeckelenbergh

Dit is wonen in Nieuw Eeckelenbergh

Startdatum:                 medio oktober 2016
Opleverdatum:           medio 2017
Huur of koop:              huur in de sociale sector
Woningsoort:              levensloopbestendig en Nul Op de Meter
Aantal woningen:     17 grondgebonden woningen

In Nieuw Eecklenbergh bent u verzekerd van een woning die van alle gemakken is voorzien met een gezond, aangenaam klimaat en lage energielasten. Door het toepassen van duurzame energiesystemen wordt uw woning geheel energieneutraal gebouwd: De Nul Op de Meter. Het geheim van deze energiezuinige woningen zit hem in het optimaal gebruik van materiaal en installaties. Zo wekken de zonnepanelen op het dak voldoende energie op om zelfs geheel te kunnen voorzien in uw eigen energiebehoefte. Dat is dus goed voor uw portemonnee én het milieu.

cropped-def-2.jpg

Als bewoner van deze levensloopbestendige woning heeft u alle gemak op de begane grond. Hier vindt u een grote woonkamer met open keuken, een lichte slaapkamer en de badkamer. Op de eerste verdieping beschikt u ook nog eens over twee slaapkamers. In de omgeving is voldoende parkeerplaats aanwezig waardoor dit een ideale woning is voor uw gezin, met genoeg ruimte voor uw kinderen of kleinkinderen. En belangrijker nog: deze woning biedt u woonplezier voor nu én in de toekomst.

Omgeving
Wonen in het hartje van Steenbergen en een bijdrage leveren aan een schoner milieu. Dat maakt wonen in Nieuw Eeckelenbergh zo aantrekkelijk. Vanuit uw woning zijn vele voorzieningen makkelijk bereikbaar. Het kernwinkelgebied van Steenbergen bevindt zich op loopafstand.

cropped-def-4.jpg

Alles op een rijtje

  • Kleinschalig wonen
  • Luxe nultredenwoning met 1 slaapkamer en badkamer op de begane grond
  • 2 slaapkamers op de eerste verdieping
  • Lage energielasten door zeer energiezuinige woning
  • Diverse winkel- en eetgelegenheden in de omgeving op loopafstand

    Meer weten? Bekijk dan hier de verhuurbrochure.